Voor onderzoek

Is een HOA plossing geschikt en zinvol.

Voorsegment oog scan

Voorsegment oog scan

Vooronderzoek voor HOA’s :

Tijdens een vooronderzoek worden uw ogen opgemeten en gecontroleerd om te bepalen of correctie met Ovitz HOA-technologie een verstandige optie voor u is.

Met behulp van een pre-segment oogscan en een aberrometer worden de ooggegevens in kaart gebracht. Met een oogprofileerder worden alle waarden, afmetingen en onregelmatigheden van het hoornvlies en de sclera (het witte deel van het oog) bepaald.

Met al deze gegevens samen kan ik je een goed advies geven om correctie van de hoge orde aberraties te overwegen.

Het vooronderzoek duurt ongeveer 1 uur, waarna een definitieve correctie kan worden uitgevoerd.

  • Aan het vooronderzoek zijn kosten verbonden, maar verplichten niet tot aankoop.
  • Een vooronderderzoek kunt u eenvoudig via de online agenda inplannen.
  • De Ovitz HOA technologie kan in diverse merken scleralenzen worden geleverd.

Aanpassing

Aanmeten van scleralenzen van A tot Z

Cras ultricies ligula sed magna dictum porta.

Sed porttitor lectus nibh.

De aanpassing van HOA’s gecorrigeerde scleralenzen.

De uiteindelijke waarden van HOA’s worden toegepast op een speciale contactlens, namelijk een scleralens. Dit is een grote vormstabiele contactlens die op het witte deel van het oog, de sclera, rust.

Het is een bijzonder comfortabele lens, die je nauwelijks in het oog voelt. Er kan geen stof of vuil onder komen en de lens kan prima een hele dag worden verdragen, zelfs met zeer droge ogen.

Naast de comforteigenschappen zit een scleralens vrijwel bewegingsloos en altijd in dezelfde positie op het oog. Het ideale uitgangspunt voor het oplossen van HOA’s.

Maar het aanmeten van deze lenzen is precisiewerk. Zodra alle afmetingen, onregelmatigheden enz. van het oogoppervlak en van de sclera 360 graden zijn bepaald, wordt een scleralens gemaakt die zo dicht mogelijk bij het voorschrift en hopelijk 100% bij de pasvorm van uw oog ligt.

Je draagt deze lens 1-2 dagen of iets langer. Met de lens in wordt een eventuele rest- en/of pasvormaanpassing bepaald.

Een volgende lens wordt gemaakt, dit is een speciale lens omdat deze lens is gecorrigeerd met de laatste veranderingen in sterkte en/of pasvorm maar ook is voorzien van een reeks gravures waar uiteindelijk de exacte positie van de lens ten opzichte van de pupilopening van het oog zichtbaar is.

Terwijl je deze lens in hebt, wordt er aberrometrie uitgevoerd zodat de positie en HOA’s die moeten worden gecorrigeerd nauwkeurig worden bepaald.

Met deze waarden wordt de definitieve lens inclusief de “Ovitz HOA-technologie” gemaakt.

Design
Construction
Planning

Verwachting

Overweeg, informeer en ken de beperkingen.

HOA lensdesign

HOA lens design

Sed porttitor lectus nibh.

Wat kunt u verwachten van deze HOA-correcties?

Ongetwijfeld heb je je georiënteerd op uitkomsten, resultaten en ervaringen met de Ovitz HOAs correctie. Mijn ervaring, als aanpasser van deze brillenglazen, maakt dat ik enthousiast ben over de resultaten, hoewel ik zie dat voor sommige mensen niet alle problemen zijn opgelost. Mijn advies, ga uit van een verbetering van 70% bij de beslissing of dit een optie voor je zou kunnen zijn.

Deel je ervaringen via de site zodat anderen er hun voordeel mee kunnen doen.

Bezoek adres:

 

Jan de Groot Kontaktlenzen
Centrum voor
Optometrie & Contactlenzen

Rijksstraatweg 243
9254 DH Hurdegaryp
Netherlands

Tel: +31 (0)511472486

Aanpaskosten & voorwaarden:

Kosten van het vooronderzoek bedraagt € 225.=

Starterstraject 1 oog: € 2475.

Heeft u maar 1 lens nodig, dan is dit pakket voor u bedoeld:

  • Omvat 1 HOA’s gecorrigeerde scleralens inclusief training(en) voor het inzetten, uitnemen en onderhoud, startpakket verbruiksmaterialen, scans van optische coherentie tomografie (OCT), uitkomsten van de Ovitz aberrometer.
  • voorste segmenten, aberrometrie, foto’s en wijzigig van de lens (indien van toepassing) binnen een periode van 90 dagen.
  • Zijn vooronderzoek kosten berekend en betaald, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht.

Starterstraject 2 ogen: € 4750,=  (€ 2375,= per oog)

Besluit u voor beide ogen de lenzen aan te schaffen:

  • Omvat 2 HOA’s gecorrigeerde scleralens inclusief training(en) voor het inzetten, uitnemen en onderhoud, startpakket verbruiksmaterialen, scans van optische coherentie tomografie (OCT), uitkomsten van de Ovitz aberrometer.
  • voorste segmenten, aberrometrie, foto’s en wijzigig van de lens (indien van toepassing) binnen een periode van 90 dagen.
  • Zijn vooronderzoek kosten berekend en betaald, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht.

Nalevering met heraanpassing 1 lens: € 2050,=

  • Omvat 1 HOA’s gecorrigeerde scleralens inclusief scans van optische coherentie tomografie (OCT), uitkomsten van de Ovitz aberrometer.
  • voorste segmenten, aberrometrie, foto’s en wijzigig van de lens (indien van toepassing) binnen een periode van 90 dagen.

Nalevering met heraanpassing 2 lenzen: € 3900,=

  • Omvat 2 HOA’s gecorrigeerde scleralens inclusief scans van optische coherentie tomografie (OCT), uitkomsten van de Ovitz aberrometer.
  • voorste segmenten, aberrometrie, foto’s en wijzigig van de lens (indien van toepassing) binnen een periode van 90 dagen.

Duur van de procedure en levertijden:

  1. Levering na de eerste aanpassing duurt ongeveer 10-14 werkdagen.
  2. Daarna moet de lens een aantal dagen gedragen worden en met deze lens in, wordt de volgende waarde en bepaald en de volgende lens besteld duur ongeveer 10-14 werkdagen.
  3. Deze lens wordt 1-2 dagen gedragen en met deze lens in wordt de definitieve lens bepaald en besteld: duur ca. 10-14 werkdagen.
  4. Deze lens kan eventueel naar je huisadres verzonden worden, waarna een controle volgt op 1-2 weken.